РЕНОМЕ 26. Дякуємо вам за це!

26 років. За цей час можна здобути вищу освіту, отримати досвід роботи, створити сім’ю, написати роман, побудувати дім, забити декілька десятків голів. Або ж як Гюнтер Хольторф об’їхати на власному авто навколо світу, подолати 900 тисяч кілометрів і побувати у 215 країнах.

Багато чи мало, головне – для кого. З раннього ранку, і в дощ, і в спеку на будівельних майданчиках працюють крани, путцмайстри, кельні, дрилі, вантажівки для тих, хто довірив нам затишок. День у день у цеху ріжемо профіль, зварюємо, армуємо, шліфуємо, виготовляємо склопакети, оснащуємо фурнітурою тим, хто доручив комфорт. 24 години на добу наші ІТ-рішення дбають про зручність та безпеку електронних операцій із грішми. І 365 днів на рік ми вирощуємо рибу, якою поласують за сімейною вечерею.

І не менш цінне з ким. Будь-який бізнес – це перш за все люди. Що об’єднані ідеєю, а не просто спільною справою. А ще недавно Надія Гладкевич, генеральний директор групи компаній «РЕНОМЕ», сказала, що якщо підібрати одне слово, яке описує компанію, - це буде слово "драйв"!

РЕНОМЕ 26. Дякуємо за довіру, без неї нічого не вийшло б!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень