Про майно посадовців можна буде прочитати в Інтернеті

Національне агентство з питань запобігання корупції запускає систему електронного декларування

Від 15 серпня всі, хто має подавати декларації, робитимуть це онлайн. Нагадаємо, раніше їх потрібно було заповнювати вручну. Також до переваг електронного декларування представники НАЗК відносять відкритість, адже такі звіти відтепер будуть доступні всім, всебічність, бо тепер чиновники змушені звітувати і про коштовні речі та готівку. Також з’являється відповідальність за недостовірні відомості від 345 тисяч - як адміністративна, так і кримінальна.

Про позицію уряду з цього питання розповідає керівник департаменту фінансового контролю НАЗК Оксана Маркєєва:

Держава проводить політику, направлену на подолання корупції на основах принципів прозорості та доброчесності. Ми хочемо не витіснити цих державних службовців кудись в кримінал чи в тінь, всіх ловити за руку, й казати, які вони недоброчесні, чи що вони щось неправильно роблять. Ми хочемо простимулювати людей, щоб вони доброчесно віднеслися до цих питань.

Також експерти НАЗК провели навчання для майбутніх декларантів нашої області, під час якого розповіли, як правильно заповнювати та подавати електронні декларації.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень