У Рівному можна отримати водійські права з першого разу

Якщо дещо вивчити

Рівнянам та мешканцям області спростили процедуру отримання водійських прав.

Відтепер, аби вдало скласти практичний іспит на знання правил дорожнього руху, треба просто вивчити маршрут поїздки.

Такі маршрути опубліковані на сайті Головного сервісного центру МВС України. Треба обрати потрібнй вам регіональний сервісний центр та пройти запропоновані вам маршрути в онлайн-режимі.

Це не єдина новація, яка допоможе швидше зорієнтуватись майбутньому водію, каже речниця сервісного центру МВС Людмила Пшебільська:  

Зможуть люди подивитися цей маршрут, проїхати його, наприклад, із дружиною, чоловіком чи навіть інструктором. Це все для того, аби вони могли цей практичний іспит скласти на відмінно і отримати якнайшвидше водійські права. Крім того, у тих машинах, де складаються практичні іспити, встановлені відео реєстратори. Тобто весь практичний іспит фіксується. Це європейська практика.

Фіксувати здачу практичної частини іспиту потрібно в першу чергу для того, щоб не було звинувачень на адресу інспекторів сервісного центру МВС. До речі, в установі зазначили, що при потребі ці записи будуть видаватись водіям. 

Додамо, що на сайті Головного сервісного центру МВС можна підготовуватися і до теоретичної частини іспиту з ПДР. 

Завдяки безкоштовному онлайн-тренажеру, який є ідентичним до іспиту, що складається в сервісному центрі МВС.

Також  на сайті можна завантажити повний перелік питань з ПДР та варіанти відповідей на них.

Нагадаємо, з листопада 2017 року змінилася процедура отримання водійського посвідчення. Кабінет міністрів України встановив видачу першого посвідчення водіям строком на 2 роки. Обміняти його на постійне зможе той водій, який вчинив не більше двох порушень за два роки. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень