П’яна дівчина за кермом і без водійського посвідчення ледь не збила пішохода

Це трапилося неподалік від розважального закладу у Рівненському районі

Вчора о 23 годині патрульні отримали повідомлення, що неподалік від розважального закладу у Клевані водій «Opel Kadett» порушує правила дорожнього руху і ледь не збив пішохода. Як виявилося, за кермом авто була 19-річна дівчина у стані алкогольного сп’яніння, говорить речник патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко:

- Прибувши на вказане місце, патрульні помітили скупчення людей біля цього транспортного засобу. Свідки вказали, що автомобілем керувала громадянка 1998 року народження. Їй запропонували пройти алкотест, на що вона погодилася у присутності двох свідків. Результат – 1,48 проміле (при максимально допустимих 0,2). Вона не має взагалі водійського посвідчення.

За водіння без відповідного посвідчення патрульні на порушницю склали постанову та протокол - за керування у стані алкогольного сп’яніння.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень