Чому у Рівному латають ями на дорогах без попереджувальних знаків (ФОТО)

Їх не було помітно навіть на вулиці Кавказькій біля облдержадміністрації

На це скаржаться у Фейсбук городяни. Так Юрій Компанець помітив відсутність дорожніх знаків на вулиці Міцкевича:

Юрій Компанець 23 год · В мене питання до знавців з ремонту доріг. А давно нашим славним ШЕУ, автодорам та іншим організаціям, які займаються ремонтом доріг, стало дозволено робити такі вирізки асфальту без встановлення попереджувальних знаків про наближення???? Чи то топіро нормально є???))

Олег Кордонець звернув увагу на таку ж проблему на мосту на вулиці Соборній:

Kordonets Oleg 2 травня о 16:18 Відразу зазначу: те, що дороги трохи латають, то добре. Але...
Потрібно, мабуть, бути справді ідіотом, щоб тебе взяли на роботу в облавтодор чи як там та контора називається, що ями на дорогах "латає". Середа, ранок, година пік. Ремонтна бригада взялася за ямковий ремонт на мосту на Соборній. Ну і, звісно, жодних попереджувальних знаків там, де ще є можливість змінити маршрут. Браво :(

А Роман Веремчук таке ж помітив на вулиці Грушевського:

Roman Veremchuk 4 год · Вирізати шмат асфальту ПОПЕРЕК дороги, не поставити знаків, вже не кажучи щоб відремонтувати його за ніч - це Рівне.

Особливо ж водії через відсутність дорожніх знаків, які попереджають про ремонт доріг, потерпають у нічний час. Ось, що пишуть про це користувачі соцмережі:

ірена Боровець на Кавказькій всю ніч слухала, як влітали у вирізаний на дорозі квадрат, що займав майже всю смугу.

 

Yura Grinevich Да за цю технологію потрібно взагалі стріляти!)... мало того, що знаки не ставлять, так вони ж ями залатують через декілька днів, а то й тижнів!!! Вдень - то це півбіди, а вночі, коли освітлення немає???....

Начальник міського шляхо-експлуатаційного управління Віктор Климук спочатку запевнив, що на всіх ділянках, де працюють його підлеглі, попереджувальні знаки є. А ось щодо вище перелічених вулиць сказав таке:

Ці ділянки дороги виконувала субпідрядна організація, тобто не наша організація, а найняті на роботу. Зараз ми виправимо ситуацію.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Дороги
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень