У Рівному хочуть створити новий проект для гостей міста

Його поки називають «Громадський простір»

Фото із facebook Віталія Германа

Заступник міського голови Віталій Герман ініціював створення «Громадського Простору» для Рівнян та гостей міста.

У соціальній мережі Віталій Герман пояснив таку свою ініціативу:

Ми рідко проводимо вільний час у просторі міста. В основному, «вийти в місто» означає, що ми все одно прямуємо до певного закладу: улюблена кав’ярня, де ми спілкуємося з друзями, кінотеатр чи дискотека. Сьогодні міський простір не виконує сповна свою роль в якості громадського. Він швидше є транзитом між домом, роботою та магазином.

Причиною відсутності громадських просторів у сучасних містах можна вважати пострадянську алергію на все колективне та комунальне. Тому міський простір, до якого ставляться як і до усього колективного – з відразою та недовірою, з часом здеградував. 

Віталій Герман залучив до розроблення такого простору архітекторів. Чиновник пообіцяв, що

результати «дизайнерський рішень архітекторів» рівнянам покажуть 27 серпня на святі до Дня Міста. Локація – майдан Незалежності (поблизу кінопалацу Україна) а також у приміщенні Рівненського Регіонального центру надання адміністративних послуг, майдан Просвіти, 2.

Новий громадський простір – це частина міста, яка не є ні домом, ні роботою, ні торгівельним закладом, ні комунікацією між цими елементами, стверджують люди, які задіяні у розробці «Громадського простору».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень