Чи є вже у Рівному головний архітектор?

Адже після затвердження міськрадою Рівного на посаді заступника міського голови Віталія Германа були сподівання, що це кадрове питання вирішиться

Останнім начальником міського управління містобудування та архітектури, а отже головним архітектором Рівного був Сергій Семенець

Розповідає заступник міського голови Рівного Віталій Герман:

Завтра домовилися зустрітися з головою спілки архітекторів, заслуженим архітектором України Миколою Пасічником. Проговорити ці моменти, його бачення. Чому так? Тому що призначення на посаду начальника управління містобудування та архітектури, який є одночасно за посадою головним архітектором міста, відповідно до закону про архітектурну діяльність, здійснюється виключно на конкурсній основі за погодженням з місцевою спілкою архітекторів. 

А поки що, за словами Віталія Германа, обов’язки начальника міського управління містобудування та архітектури виконує Василь Мельник. Він призначений на цю посаду кілька місяців тому. До цього був заступником голови Острозької райдержадміністрації.

Нагадаємо, що попередній начальник управління містобудування та архітектури Сергій Семенець помер у квітні торік у віці 55 років після того, як його знайшли в середині березня біля дому у селі Зоря Рівненського району непритомним з важкими травмами. Тоді його підлеглі припускали, що

Семенець поплатився за свою принциповість, бо відмовився підписати якийсь сумнівний дозвіл. Втім, правоохоронці тоді не змогли довести, що Семенця побили.

Що стосується заступників начальника міського управління містобудування та архітектури, то ними, окрім Василя Мельника, залишаються також Віктор Вівсяник та Сергій Боліщук. Останній – перебуває у декретній відпустці після того,

як у 2014 році міліція виявила, що протягом двох років чиновники управління видали 94 паспорти прив’язки кіосків до земельної ділянки, незважаючи на те, що під ці малі архітектурні форми підприємцям не була відведена земля. Цим було завдано державі збитків на понад 750 тисяч гривень.

За цим фактом тоді було відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України (використання службового становища всупереч інтересам служби, в інтересах суб’єктів підприємницької діяльності, що спричинило тяжкі наслідки). І підозрюваними у справі були Вівсяник та Боліщук. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень