У Рівному говоритимуть про майбутнє Народного дому

Це буде завтра

Народний дім ( фото з сайту "ЧаРівне")

Спеціальна робоча група, створена у міській раді, вивчала можливість відновлення і ремонту Народного дому. Також вона мала ознайомитися з інформацією про орендарів цієї будівлі і обсягом їхньої заборгованості з орендної плати і комунальних платежів. 

Завтра на сесії міськради Рівного мають заслухати висновки цієї робочої групи. Про це повідомила начальник міського управління комунальною власністю Наталія Поліщук.  

До речі, на сайті міськради від 30 травня є проект рішення 

про використання нежитлових приміщень будівлі (Народного дому) за адресою м. Рівне, вул. С.Петлюри,1

Ним передбачено затвердити висновки робочої групи з вивчення питання використання приміщень Народного дому. Ці висновки мали бути в додатку до проекту рішення, однак на сайті міськради його чомусь не оприлюднили. Тож не виключено, що

якщо висновки робочої групи не влаштовуватимуть нинішніх орендарів приміщень Народного дому, то вони зможуть це рішення оскаржити, оскільки його проект не був за 20 днів до сесії міськради і в повному обсязі оприлюднений.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень