У Рівному досі не можуть прочистити Устю через несправність шлюзу на Набережній

Крім того, в обласному центрі так і не знайшлося фірми, якій по силам його реконструювати, а саме провести гідротехнічну роботу: обезводнити русло та відремонтувати днище бетонної споруди і сам шлюз. Про це, на черговій сесії Міськради, розповів голова Рівного Володимир Хомко:

– Фірма. яку очолює пан Бляшин, не змогла відремонтувати шлюз до цього часу. Він єдиний, хто погодився на конкурсі взяти участь. А без ремонту шлюзу не можемо приступити до очищення річки. Кошти закладені, не можемо приступити, а він не може відремонтувати. Він рік возиться з тим шлюзом і до цього часу ще його не зробив.

Тож Володимир Хомко запевнив, що скоріш за все угоду з Василем Бляшиним та його приватним підприємством «Теплогазбуд» місто розірве і шукатиме фірму, яка зможе впоратись зі шлюзом, за межами області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень