Поліцейські назвали найнебезпечніші ділянки на дорогах Рівного

Поліцейські назвали дорожні ділянки у Рівному та області, де найбільша концентрація ДТП. Полісмени кажуть, що найбільше дорожньо-транспортні пригоди трапляються через алкогольне сп`яніння водіїв. Де найнебезпечніше, говорить заступник командира батальйону Микола Прищепа:

В Рівному це перехрестя Осипова-Приходька - там основний вид зіткнення і наїзд на пішохода. Також вулиця Київська, ділянка від пішоходного переходу та перехрестя з вулиці Грабник до перехрестя з вулицею Крушельницької - основна проблема наїзд на пішоходів. Вулиця Соборна 416 - наїзд на пішохода. Вулиця Соборна, ділянка від будинку 233 до перехрестя з вулиуею Старицького, теж наїзд на пішохода 

За словами поліцейських, окрім алкогольного сп`яніння водіїв, на ДТП  значною мірою впливає також погана оглядовість у місті та перевищення швидкості. До слова, наразі «копи» не можуть штрафувати водіїв за перевищення швидкості через банальну проблему – відсутність відповідного приладу. Варто зауважити, що штраф за  таке правопорушення складає при перевищені швидкості більше як на  20км за год 255 грн, а більш як на 50 км за год - 510 грн.

Додамо, що впродовж місячника безпеки дорожнього руху, який розпочався 12 серпня, поліцейські зафіксували 63 порушення, з них 18 – керування транспортним засобом в стані алкогольного сп`яніння.

Нижче можете побачити повний перелік небезпечних ділянок 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень