У Рівному блокують склад цигарок російської компанії «Мегаполіс»

Вона належить російському олігарху Ігорю Кесаєву та родині Віктора Януковича

«Мегаполіс» є найбільшим дистриб`ютором цигарок в нашій державі. Ігор Кесаєв також є одним із власників російського виробника зброї – заводу імені В. О. Дегтярьова, повідомив народний депутат Сергій Висоцький.

Окрім Рівного, "Мегаполіс" блокують ще у п‘яти містах -  Києві, Львові, Луцьку, Ковелі та Тернополі.

Планується, що блокада триватиме три дні з метою привернути увагу влади до того, що на українському ринку дистрибуції тютюнових виробів працює російський монополіст, власник якого є водночас президентом фонду ветеранів ФСБ і власником російського збройного заводу.

Акцію підтримують народні депутати України Андрій Левус, Сергій Висоцький та Ігор Лапін. Зокрема, на свой сторінці у Фейсбуці Андрій Левус пообіцяв, що вони контролюватимуть, аби активістів не переслідували.

"З нардепами Ігор Лапін та Sergey Vysotsky подали заявку де зазначили себе відповідальними за акцію, щоб убезпечити від можливих переслідувань активістів.", - написав він.

 

Відвідав акцію блокування російської кампанії Мегаполіс в Києві. Поспілкувався з активістами. Настрій бойовий. Керівницт...

Опубліковано Андрієм Левусом 12 січня 2016 р.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень