Сьогодні у Рівному виступатимуть проти торгівлі людьми

Така акція проходить майже по всій Україні

Сьогодні Всеукраїнська коаліція громадських організацій з протидії торгівлі людьми проводить акцію під гаслом «Європа без торгівлі людьми!». Захід приурочений до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми і спрямований на привернення уваги державних інституцій та населення до цієї проблеми в регіонах.

В рамках Всеукраїнської акції одночасно пройдуть масові заходи в 17 обласних центрах України. Під час заходу планується розповсюдження друкованої продукції відповідної тематики, популяризація номеру Національної безкоштовної гарячої лінії з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів, інсталяція щодо жертв торгівлі людьми «Невидимі», а також символічний запуск повітряних кульок на знак підтримки процесів зменшення явища торгівлі людьми в Європі.

У Рівному захід відбуватиметься  на майдані Незалежності з 12:00 до 14:00.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень