"Верес" хоче зробити бібліотеку для дітей в Олександрії

Народний клуб "Верес" ініціює благодійну акцію зі збору книг для вихованців Центру соціальної реабілітації дітей та підлітків, що в селі Олександрія.

Акція триватиме з 11-го листопада до 4-го грудня цього року.

"Долучитися до доброї справи може кожен. Для цього просто потрібно взяти книгу, яка, як Ви вважаєте, буде цікава дитині (до 17 років) і принести її:

- На нашу брендову стійку у ТРЦ "Злата Плаза";
- В одну із кав'ярень мережі "Базікало" (усі, крім кав'ярні на Автовокзалі);
- На касу в багатозальний кінотеатр "Мультиплекс", що у кіноцентрі "ЕРА";
- В наш фірмовий фан-шоп у ТЦ "Екватор" (навпроти кас "Велмарту")", - йдеться в повідомленні інформаційної служби клубу.

У такий спосіб Народний клуб "Верес" хоче привернути максимальну увагу до проблеми забезпечення дитячих будинків літературою. Аби зібрати солідну бібліотеку для дітей в Олександрії, потрібна підтримка вболівальників клубу і просто небайдужих людей у поширенні благодійної ініціативи.

Також усіх, хто долучиться до акції, закликають писати в соціальні мережі та виставляти фото із тегами назви клубу.

"Ви можете фотографуватись з книгою, яку хочете подарувати і виставити фото в соцмережі з тегами #Верес і #Більше_Ніж_Спорт. Тим самим ми разом зможемо привернути ще більше уваги і отримати більше книг. Долучайтесь і Ви. Разом ми змінимо світ на краще!", - звертаються до мешканців Рівненщини організатори.

Передача книг до Центру соціальної реабілітації дітей та підлітків відбудеться 5-го грудня спільно з гравцями, керівництвом і членами НК "Верес", які висловлять таке бажання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень