У рівненські оселі повернеться гаряча вода?

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман дав доручення терміново відновити подачу гарячої води для населення в усіх населених пунктах України. Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів.

Відповідальність за виконання цього доручення глава уряду поклав на НАК «Нафтогаз України».

Також Гройсман доручив Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, а також обласним державним адміністраціям забезпечити контроль відновлення тепловодопостачання на місцях.

Нагадаємо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик повідомив 112.ua, що у Кабміні проходить нарада за участю Гройсмана. На зустрічі обговорюють подальший формат існування НАК «Нафтогаз України».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень