Тепло та гаряча вода у Рівному можуть подорожчати

Рівненські тепловики хочуть підняти тариф на тепло та гарячу воду на 11%

Про такий свій намір підприємство «Рівнетеплоенерго» повідомляє на сайті, де подані розрахунки та обґрунтування підвищення тарифу.

Так, рівненські тепловики кажуть, що чинний тариф був розрахований ще у 2010 році і коригувався лише в частині таких складових витрат, як паливо, заробітна плата та, відповідно, відрахування нарахування на зарплату, електроенергія, водопостачання та водовідведення. Тобто «Рівнетеплоенерго» працює з нульовою рентабельністю та без прибутків.

Додамо, Рівне входить до п‘ятірки міст України з найвищим тарифом на опалення. А по Західній Україні у нас – найвищий тариф.

Зауважимо також, що тарифи, які пропонує «Рівнетеплоенерго», мають бути перевірені та затверджені Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, а також після опрацювання та врахування обґрунтованих пропозицій споживачів щодо розрахунків тарифів. Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі до 24 січня  включно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень