У штабі Порошенка відповіли на виклик Зеленського

Дебатам на стадіоні... не бути

Нардеп від партії «БПП» Марія Іонова повідомила, що Президент Петро Порошенко не влаштовуватиме дебати з іншим кандидатом на стадіоні у Києві. Про це Іонова заявила в ефірі Громадського.

Президент Порошенко - європеєць і він на стадіоні не буде зустрічатись, він буде зустрічатись у телестудії, де мають нормально, професійно відбутись дебати... а на стадіон до нього може прийти Павелко (президент Федерації футболу України, - ред.) і зіграти у футбол, - сказала Іонова.

Нагадаємо, раніше кандидат у президенти Володимир Зеленський покликав Петра Порошенка на дебати напередодні другого туру президентських виборів і дав йому 24 години на рішення. У своєму відеозверненні він наголосив, що дебати мають відбутися на стадіоні «Олімпійський» у присутності усіх охочих.

Варто також зазначити, що Суспільний мовник запросив обох кандидатів на телевізійні дебати.

Між тим, згодом Президент заявив, що готовий провести публічні дебати із Зеленським на стадіоні.

ДЛЯ ДОВІДКИ:

Стаття 62 Закону України «Про вибори Президента України» передбачає процедуру і строки проведення передвиборних теледебатів:

-         передвиборні теледебати за рахунок коштів держаного бюджету, які виділяються на підготовку і проведення виборів, проводяться у разі призначення ЦВК повторного голосування між кандидатами на пост Президента України, що включені до виборчого бюлетеня для повторного голосування;

-         дебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19 та 22 год у прямому ефірі, тривалістю не менше 60 хвилин;

-         вони транслюються на Першому Національному каналі Національної телекомпанії України та Першому каналі Національної радіокомпанії України, а також можуть безкоштовно транслюватися іншими каналами мовлення;

-         кандидати на пост Президента України беруть участь у теледебатах особисто. У разі відмови одного із них або неможливості його участі виділений для дебатів час надається іншому кандидату для проведення передвиборчої агітації;

-         переривання трансляції теледебатів комерційною рекламою забороняється.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень