В яких країнах голосуватимуть рівняни на виборах Президента України

Понад дві тисячі містян написали заяви про зміну місця голосування

У день останнього терміну подачі заяв про тимчасову зміну місця голосування відділ ведення Державного реєстру виборців у Рівному працював до ночі, аби прийняти усіх громадян і опрацювати їхні звернення. У березні відділ працював взагалі без вихідних. Загалом, понад дві тисячі рівнян тимчасово змінили місце для волевиявлення, повідомила начальник міського відділу Держреєстру Анна Зелінська:

- Серед них люди з окупованих територій Луганської і Донецької областей – 133, кримчан – 21. Багато хто змінював місце для голосування у зв’язку з тим, що працюють у виборчій комісії. Тобто, люди, які працюють на певній дільниці, вони там згідно із Законом і мають проголосувати. Тому багато дуже саме членів дільниць. Інші люди, які в силу тих чи інших обставин мігрують Україною, можливо навіть і закордон. Бо були такі, що їдуть от в Америку, Німеччину, Чехію.  

Точну кількість рівнян, які голосуватимуть за кордоном, Анна Зелінська не пам’ятає, проте зазначила, що їх точно більше, ніж 10. Сьогодні працівники держреєстру друкують уточнені списки виборців і завтра їх передадуть на виборчі округи, до яких входить Рівне. Це 152 і 153 виборчі округи.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень