Банду, яка заробляла на розпусті українок, викрили у Польщі (ФОТО)

Зиск оцінюється в 4 млн злотих

У Польщі викрили банду, яка заробила мільйони на розпусті сотень українок та польок. Польсько-українська банда сутенерів відправляла жінок у Францію займатися проституцією.

Про це пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт Центрального слідчого бюро поліції в Польщі, затримано 4-х підозрюваних, в тому числі трьох жінок.

Слідство вважає, що керувала злочинною групою Катажина Я.

Сама ж діяльність з вербування жінок велася на території Мазовецького, Поморського, Нижньосілезького та Лодзького воєводств. Там шукали та схиляли до заняття проституцією як українок, так і польок, які перебували у скрутному фінансовому становищі. Потім їх відправляли надавати секс-послуги у Францію.

 

“Працювали” ті переважно в Парижі, а також кількох інших містах. Такого роду відрядження тривало близько 2-3 тижнів. За цей час жінки встигали заробити до 10 000 євро.

Зібрана доказова база вказує на те, що банда, серед яких є громадяни України та Польщі, могла залучити до заняття проституцією кількасот жінок, отримавши зиск від сутенерства майже 4 млн злотих.

Переважно це відсотки з сум, зароблених кожною завербованою жінкою.

Під час обшуків за місцем проживання затриманих вилучено комп’ютери, мобільні телефони, носії даних, які зараз аналізуються.

Також накладено арешт на інше рухоме та нерухоме майно підозрюваних на суму майже 5 млн зл.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень