У драмтеатрі Рівного ремонт, якого чекали ще з радянських часів

Весь театр у пилюці

У Рівненському обласному академічному муздрамтеатрі починатимуть ремонт, якого, як казали театрали, не було тут з часів Радянського Союзу. Як з’ясувалось, тут ремонтуватимуть вбиральні. Старі - вже почали демонтувати.

Про це повідомила завліт муздрамтеатру Ірена Боровець. У розмові вона зауважила, що ремонт ще не почався. Але, орієнтовно ремонтні роботи на першому поверсі триватимуть до Нового року.

Головний інженер театру Іван Сихмістер стверджує, що цей процес відвідувачам театру не створить незручностей:

Демонтаж розпочали нещодавно. Поки чекаємо, коли проект пройде експертизу. Коли такий ремонт у туалетах театру робили востаннє, навіть не пригадую — можливо, це було ще за радянських часів. І хоч туалети щоденно прибирали, все одно прогнилі труби інколи давали про себе знати калюжами та не надто приємним запахом. Ремонт почали поки з першого поверху. Міняємо не лише унітази, а й плитку, вентиляції. Коли все зроблять, інтер'єр вбиралень гармоніюватиме зі стилем самого театру.

До слова, театральний сезон цього року завершуватиметься наприкінці липня прем’єрою, яку вже для рівнян готує режисер з Києва.

Нагадаємо, обласні депутати вивчали питання ремонту вбиралень у драмтеатрі Рівного. Голова депутатської комісії Олександр Корнійчук на початку 2017 року пояснював кореспонденту «Радіо Трек», що у туалеті драмтеатру потрібно замінити перегородки, умивальники, лицювальну плитку, встановити дзеркала, поліпшити вентиляцію, щоб там не стояли неприємні запахи.

Окрім вищевказаного, депутат зауважував, що інтер’єр туалету мав би відповідати характерному для театру класичному стилю.

У січні цього року, на обласній сесії було прийнято рішення виділити на ремонт вбиралень у драмтеатрі 300 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень