Це така «методика навчання»: у Львові викладач показує студентам картинки з порно (ВІДЕО)

Студенти зазначали, що їм немає ще 18

Викладач Національного університету "Львівська політехніка" додав у контрольну роботу першокурсників картинки з порнографічним змістом. 

За словами викладача Дмитро Зербіно, це своєрідна японська методика, яка дозволяє поєднувати навчання із задоволенням. 

Про інцидент розповіла колишня студентка університету Наталія Кіндратів на своїй сторінці у соцмережі. 

Уявіть собі: ви першокурсник, складаєте контрольну з дискретної математики за допомогою програми, яку для цього розробив викладач. 
 

І от після відповіді на кожне (!) питання на екрані з'являється порнографічне зображення.
 

Викладач стверджує, що "така методика вироблена в Японії, людина повинна навчатися з задоволенням...люди отримують задоволення від різних речей, – зазначає вона. 

Зокрема, є зафіксовані відео спілкування студентів із викладачем. Під час розмови студенти зазначають, що їм ще не виповнилося 18 років. 

Є певна методика, яка була винайдена в Японії, що людина повинна навчатися із задоволенням і ефект задоволення повинен бути присутнім у всіх позитивних діях…


Якщо ви любите військову дисципліну, є різні люди, які отримують задоволення від різних речей.


Якщо ви отримуєте задоволення від чогось іншого, то повинні знайти, від чого саме, щоб ви могли підібрати картинки саме для вас, - пояснює свою позицію Дмитро Зербіно

Викладач також зауважив, студенти "мають право закривати очі чи відвертатися від екрана".

Деякі колишні студенти викладача у коментарях до допису Наталії вказують, що студенти могли самі обирати, картинки якого змісту бачити на екранах під час контрольної роботи. 

Так, така програма справді була, і думаю, є до сих пір, але перед стартом екзамену кожен студент робить свій свідомий вибір, які саме зображення будуть виведені на екран у разі успішної відповіді (еротичні чи звичайні), – розповідає Владислав Ільницький.

Щодо позиції університету, то заступник декана бакалаврату Інституту комп’ютерних наук Віктор Хавалко зазначив, що "ніхто з батьків чи студентів не звертався стосовно інциденту", а в разі таких звернень університет оприлюднить офіційну позицію.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень