У Луцьку демонтували пам’ятник Скрябіну

Демонтаж провели на прохання матері співака

У Луцьку демонтували пам’ятник Андрію Кузьменку (Кузьмі Скрябіну), встановлений у «Сіті-Парку» на проспекті Волі. Про це повідомили у прес-службі Луцької міської ради.

Демонтаж провели за дорученням першого заступника міського голови Тараса Яковлева опісля звернення матері співака Ольги Кузьменко.

«Пані Кузьменко звернулася з офіційним листом до міського голови Миколи Романюка з проханням здійснити демонтаж для подальшої реконструкції пам'ятника. Кошти на проведення робіт надасть підприємець, депутат Луцької міської ради Андрій Покровський», - зазначається у повідомленні.

Реконструкцію пам’ятника мати співака вирішила довірити київським скульпторам Тарасу та Богдану Цюпам.

Після реконструкції пам’ятник Андрію Кузьменку буде встановлено на попередньому місці. Очікується, що це відбудеться у серпні 2016 року.

Зауважимо, раніше Ольга Кузьменко заявляла про повну несхожість скульптури з її сином і непрофесіоналізм скульптора, за макетом якого пам’ятник відливали у бронзі.

Сама скульптура була першим пам’ятником співаку Андрію Кузьменку в Україні. Її встановили у Луцьку 1 жовтня до Міжнародного дня музики.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень