У Луцьку поліцейську звільнили за пиятику

Спочатку вона була зіркою соцмереж та роздавала інтерв’ю

Із лав Управління патрульної поліції міста Луцька звільнили нову поліцейську. Про це інформує ВолиньPost з посиланням на достовірні джерела.

Зокрема, джерело повідомило, що нова поліцейська Наталія Жилко приїхала на роботу власним автомобілем, будучи напідпитку.

Зі слів речниці патрульної поліції Луцька Ольги Бузулук, наразі цю справу розслідують київські правоохоронці. Будь-які інші коментарі вона давати відмовилася.

До слова, на початку своєї поліцейської кар'єри ефектна блондинка щедро роздавала коментарі місцевим журналістам.
[media=54736]

Так, в інтерв’ю «Слову Волині» Наталія розповідала, що до патрульної поліції мала кабінетну роботу в страховій компанії, але покинути комфортне місце змусило бажання змінити щось у країні та рідному місті на краще.

«Ми хочемо показати, що все може бути в нас по-іншому – без корупції.  Працюємо лише кілька тижнів і бачимо, що позитивні зрушення вже є!», – наголошувала новоспечений поліцейський.

А ще Наталія розповідала: жінці працювати в цій сфері подекуди навіть простіше, ніж чоловікові. Водії більше прислуховуються і спокійніше реагують на зауваження.
 
Дівчинка запевняла: в разі потреби готова себе захистити від порушників, проте варіанту, що невдовзі сама стане порушницею, очевидно, не розглядала.


Нині ж Наталія Жилка повідомила ЗМІ, що вона написала заяву на звільнення з патрульної поліції Луцька за власним бажанням.

«Я переводжусь в інше місто в патрульну поліцію», - заявила вона.

Чи мав місце інцидент із керуванням автомобілем у нетверезому стані, героїня цих подій не прокоментувала.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень