Поліцейські знайшли хлопця, який напав на студента-іноземця

Йому загрожує в'язниця

Сьогодні о шостій годині ранку до поліції надійшла заява 24-річного іноземця, що 2 лютого в обідню пору на вулиці Соборна у Рівному невідома особа нанесла йому тілесні ушкодження у виді хімічного опіку очей та ротової порожнини.

Як з’ясували оперативники Рівненського відділу поліції, потерпілий навчається на другому курсі в одному з вищих навчальних закладів обласного центру. На території України перебуває на законних підставах. Того дня він зі своїм товаришем прогулювався містом. Із невідомих їм причин на центральній вулиці Рівного серед білого дня до них підійшов молодий чоловік та пирснув 24-річному іноземцю в обличчя сльозогінний газ. Із хімічними опіками потерпілий звернувся за допомогою до медиків, повідомляє прес-офіцер Нацполіції Рівненщини Ольга Олійник:

– Оперативники встановили особу зловмисника, яким виявився 20-річний рівнянин. Як пояснив він правоохоронцям, газовий балончик щодо студента-іноземця застосував на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин. Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у виді обмеження волі на строк до п’яти років.

Проводиться досудове розслідування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень