Підрив стели Музичку кваліфікували як хуліганство

Проводяться відповідні експертизи для визначення її типу та виду вибухової речовини

Нагадаємо, сьогодні близько 9-ї години до поліції надійшло повідомлення, що в селі Бармаки Рівненського району невідомі вночі пошкодили пам'ятну стелу Олександру Музичку.

Попередньо правоохоронці на місці події з’ясували, що у результаті дії вибухової речовини невідома особа з хуліганських мотивів зруйнувала стелу Олександру Музичку, встановлену поблизу кафе у селі Бармаки після його смерті. Поліцейські ще встановлюють еквівалент вибухової речовини. Проводяться відповідні експертизи для визначення її типу та виду.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією з приводу скоєного кримінального правопорушення, повідомити до поліції за номером мобільного телефону (067)360-25-52 або 102.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень