У Києві відкриють школу для паркувальників

Паркувальників у Києві перевірять на правові та психологічні якості. До кінця червня їх оцінять на професійні та психологічні якості, а також наскільки вони можуть надавати послуги для водіїв на належному рівні. Про це розповіла координатор проекту Інна Депутат. Вже в липні оголосять конкурс на зайняття вакантних місць паркувальників. Разом з новими відібраними кандидатами працюють паркувальники пройдуть навчання у спеціальній школі. Після складання іспитів їм видадуть спеціальний сертифікат якості. Перший випуск 250-300 осіб очікується вже у вересні. За словами Інни Депутат, у школі з потенційними паркувальниками будуть проводити лекції з правових основ, конфліктології та психології.

Джерело: ICTV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень