У Рівному буде крита парковка? (ФОТО)

Рівненський апеляційний господарський суд скасував рішення про визнання недійсними договорів оренди та суборенди 0,74 га землі на вул. Ювілейній у Рівному, де ТОВ "Будівельна компанія" Капіталінвест "має звести споруду.
У лютому 2012 р. Рівненська міськрада передала ділянку в оренду на 10 років управлінню капітального будівництва виконкому. Ділянка передавався для будівництва та обслуговування критої автостоянки з нежитловими приміщеннями з правом укладення договору суборенди. У березні 2012 р управління уклало угоду з "Капіталінвест" на будівництво паркінгу з нежитловими приміщеннями. Для виконання угоди було укладено договір суборенди.
У червні 2015 р. прокурор звернувся до суду з позовом про визнання недійсними договорів оренди та суборенди. Зокрема він зазначив, що управління капбудівництва не є комунальним підприємством, а тому передача йому землі в оренду повинна була проходити на конкурсних засадах.

За інформацією ProfiDOM.com.ua, прокурор виграв позов в першій інстанції, але апеляційний суд скасував це рішення, вказавши на те, що рішення про затвердження проекту землеустрою для передачі ділянки в оренду було опубліковано на сайті міськради в листопаді 2011 р., а тому прокурор пропустив трирічний термін позовної давності.
Але Вищий госпсуд скасував рішення апеляції і відправив справу на новий розгляд. Суд апеляційної інстанції встановив, що, згідно з держреєстром, управління є комунальним підприємством, тому передача землі йому в оренду без проведення земельних торгів не перечила законодавству.

Джерело: profidom.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень