Правоохоронці вилучили 17 «одноруких бандитів» (ФОТО)

Сімнадцять гральних автоматів вилучили працівники управління захисту економіки в Рівненській області та припинили діяльність гральних закладів у Рокитному та Вараші.7 так званих «одноруких бандитів» - у Вараші, ще 10 - у Рокитному. Детальніше говорить речник Нацполіції Рівненщини Ольга Ангелова:

Правоохоронці провели обшук у розважальному закладі Вараша, де вилучили сім гральних автоматів. Крім того, у Рокитному працівники поліції в нежитловому приміщенні виявили зал ігрових автоматів із десятьма «однорукими бандитами». Наразі правоохоронці встановлюють власників гральних закладів. Відповідно до санкції статті їм загрожує покарання у виді штрафу від 10 до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Триває досудове розслідування.

Правоохоронці звертаються до громадян, якщо ви володієте інформацією з приводу функціонування гральних закладів на Рівненщині, повідомляйте у відділ поліції або телефонуйте на спецлінію «102».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень