У Києві дали «добро» на будівництво багатьох амбулаторій на Рівненщині

Рівненщина виявилися єдиною областю в Україні, що готова до реалізації такого масштабного проекту

Будівництво тридцяти чотирьох лікарських амбулаторій загальної практики – сімейної медицини на Рівненщині підтримало Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Попередньо пропозиції до проекту схвалило Міністерство охорони здоров'я України. Про це повідомила прес-секретар обласного управління охорони здоров’я Алла Сищук.

Рівненщина виявилися єдиною областю в Україні, що готова до реалізації такого масштабного проекту. За попередніми розрахунками, кошторис проекту становитиме 190 млн грн.

Фінансуватимуть будівництво лікарських амбулаторій у кожному районі області за рахунок субвенції з державної казни. У Мінрегіон вже відбувся попередній захист пропозицій до проектів будівництва. Їх представляли в.о. заступника начальника Управління охорони здоров’я ОДА Олег Вівсянник та директор Департаменту з питань будівництва та архітектури ОДА Ярослав Мазярчук.

Розгляд проекту пропозицій відбувся на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України. Тож пропозиції до проекту прийнято у повному обсязі та рекомендовано до затвердження Кабміном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень