У Києві дали «добро» на будівництво багатьох амбулаторій на Рівненщині

Рівненщина виявилися єдиною областю в Україні, що готова до реалізації такого масштабного проекту

Будівництво тридцяти чотирьох лікарських амбулаторій загальної практики – сімейної медицини на Рівненщині підтримало Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Попередньо пропозиції до проекту схвалило Міністерство охорони здоров'я України. Про це повідомила прес-секретар обласного управління охорони здоров’я Алла Сищук.

Рівненщина виявилися єдиною областю в Україні, що готова до реалізації такого масштабного проекту. За попередніми розрахунками, кошторис проекту становитиме 190 млн грн.

Фінансуватимуть будівництво лікарських амбулаторій у кожному районі області за рахунок субвенції з державної казни. У Мінрегіон вже відбувся попередній захист пропозицій до проектів будівництва. Їх представляли в.о. заступника начальника Управління охорони здоров’я ОДА Олег Вівсянник та директор Департаменту з питань будівництва та архітектури ОДА Ярослав Мазярчук.

Розгляд проекту пропозицій відбувся на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України. Тож пропозиції до проекту прийнято у повному обсязі та рекомендовано до затвердження Кабміном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень