У дворі багатоповерхівки Рівного виявили незаконний безхозний гараж

Що з ним робити – поки не знають

Про це говорили на засіданні комісії міськради з питань міського господарства.

До міськради з такою проблемою звернувся голова ОСББ на вулиці Гарній, 8. Адже вирішив оформити за будинком землю і не знав, що робити з незаконним гаражем. На місці побували представники управління Державного архітектурно-будівельного контролю, але власника гаража не знайшли, тож повідомили, що він – нічий.

Члени комісії пропонували гараж знести, звернутися за цим до адмінкомісії. Але голова Назарій Поліщук зауважив, що гараж – в хорошому стані. А керівник управління ДАБК Микола Дядюсь пояснив, що адмінкомісія зносить лише тимчасові споруди. А тут гараж – капітальна споруда.

Врешті, голова комісії з питань міського господарства Назарій Поліщук запропонував:

Давайте підтримаємо пропозицію, щоб звернутися до профільного заступника міського голови. У нас передані повноваження Олексію Хмилецькому. І нехай він дасть пропозиції, як вийти з ситуації.

Комісія таку пропозицію підтримала.  

 Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень