«Знести незаконну будівлю, що заступає світло школярам, дуже просто», - мер Рівного

Але Володимир Хомко не вірить в успіх цієї справи

Йдеться про незаконний п’ятиповерховий будинок перед вікнами міського колегіуму на вулиці Шевченка, 105. Ми розповідали про нього у публікації У Рівному понад чотири роки не можуть знести самобуд, який закриває світло школярам та повідомляли, що у самобуді вже діє квітковий магазин. 

Міський голова Рівного каже, що рішення суду по цій будівлі  навмисно було прийнято так, щоб його не виконати. І хоча нині юристи міськвиконкому скасовують реєстрацію квартир у цьому будинку, у те, що його вдасться знести, Володимир Хомко не вірить:

Вони поки одні скасують, інші з'являться. Я не вірю в успіх цієї операції. Ми зробили все, що могли, для того, щоб цієї будівлі не було.

 

Дуже просто можна вирішити це питання. Треба просто прийняти нормальний закон. Як в усьому світі. І все. Його немає. І не буде в найближчий час. Закон про те, щоб дали дозвіл: якщо незаконне будівництво, актом оформляти  і зносити. Все. 

 

Дайте мені можливість: комісія, акт, надзвичайна комісія, з громадськістю. Незаконно - бульдозер - і  будьте здорові.

За словами Володимира Хомка, якби в Україні прийняли такий закон, то він би за місяць у Рівному зніс усі нелегальні кіоски.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень