«Наутілус» повертається. На дах гаражів у Рівному

На вулиці Шухевича, 11

Кафе "Наутілус" хочуть збудувати підприємці Олена та Дмитро Вояти. Для цього вони просили владу Рівного поновити їм на 10 років договір оренди на понад 3 сотки землі на вулиці Шухевича, 11.

Але проти цього на сесії міськради виступив депутат міськради Рівного Олександр Довжаниця:

Це гаражний кооператив. На даху двох гаражів хочуть зробити кафе. Земельна ділянка виходить на Шухевича на прохідну частину, де зараз уклали вело доріжку. І ця земельна ділянка зараз закриває загальноміську землю, по якій зараз ходять люди. Ну, це просто якась нісенітниця. Ну, що це таке?

З Довжаницею не погодився міський голова Рівного Володимир Хомко:

Ну, взагалі-то добре, що не бере зайві земельні ділянки. Хай бере землю і платить податки. Не бачу зараз візуально. Можливо, воно справді там абсурдно виглядає. Але якщо людина на даху гаража зробить і заплатить копійку у бюджет – я страху у цьому не бачу. Там гірше і страшніше, ніж ці гаражі, бути не може.

Але оскільки дехто з депутатів остерігався, що там може вирости щось інше, а не кафе "Наутілус" на гаражах,  Володимир Хомко запропонував поновити договір оренди землі підприємцям на один рік. І дав доручення управлінню земельних відносин через рік доповісти, що на тій ділянці змінилося. Міськрада таку пропозицію підтримала.

Нагадаємо, що раніше у Рівному вже було кафе "Наутілус" поруч з Центральним продуктовим ринком. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень