У Дубровицькому районі відкрили ЦНАП

Центр надання адміністративних послуг відтепер працюватиме у найвіддаленішій від обласного центру громаді Рівненщини - у селі Милячі

На Рівненщині була підписана перша в Україні партнерська угода про реалізацію проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», а тому відкриття ЦНАПу  в об’єднаних громадах стало для нашого регіону не випадковим. 

Грантодавці надали Миляцькій громаді можливість реалізувати проект вартістю 1,3 млн гривень. За ці кошти проведено ремонт приміщення для ЦНАПу, а також закуплено меблі та оргтехніку.

Тож відтепер мешканці 9-х сіл об’єднаної громади, а це 7,5 тисяч жителів, зможуть швидко отримувати адміністративні послуги – або в новому сучасному приміщенні, або через старост у своїх селах. Спочатку це 21 послуга, а з часом їх перелік має зрости.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень