У рівненському ЦНАПі сьогодні ажіотаж

Відучора в Україні змінилися правила реєстрації місця проживання

Чимало рівнян прийшли через зміну правил реєстрації місця проживання. За словами директора Центру надання адміністративних послуг Віталія Германа, відповідно до Закону, відтепер мешканців міста реєструватиме, чи як розуміє більшість - прописуватиме, виконавчий орган міської ради. Тобто при зміні місця проживання, зняття з реєстрації чи необхідності зареєструватися в орендованому житлі у паспортному столі – не прийматимуть, говорить Віталій Герман:

З 4 квітня це вже повноваження органів місцевого самоврядування. Тобто до цього часу люди зверталися на Словацького в міський відділ управління державної міграційної служби у Рівненський області. На сьогодні такі повноваження здійснює наше управління забезпечення надання адміністративних послуг рівненської міської ради, яке є виконавчим органом міської ради. Є правила реєстрації, в принципі, документи які були необхідні при реєстрації, вони і залишилися. Нічого такого принципово не змінилося, - Віталій Герман.

До слова, напередодні у ЦНАП щодо реєстрації місця проживання звернулося 60 рівнян, сьогодні за словами Віталія Германа їх за підсумками дня буде утричі більше. До слова, сама процедура не є довготривалою і для внесення змін достатньо від 15 до 20 хвилин.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень