У Дубно та Корці триває безстроковий протест аграріїв

Із 11:00 години триває мітинг аграріїв Рівненщини, які долучились до загальноукраїнської акції і перекривають автотрасу Київ-Чоп поблизу Дубно та Корця. 

За словами голови обласної організації Аграрної партії України Юрія Супрунюка, акція триватиме безстроково.

– Ми взагалі декларуємо, що це безстрокова акція до того часу, поки Парламент не відреагує на наші не просто там зауваження, а на наші протести про те, що відміняти весь режим оподаткування податком на додану вартість – це катастрофа для сільського господарства. Звичайно, що ми розуміємо, що це перекриття буде впливати і на інше господарство, тому все буде залежати від ситуації.

Додамо, що керівник апарату у Аграрної партії Рівненщини Юрій Подорожній на своїй сторінці у Фейсбук вже виклав фотографії мітингу.

"Це боротьба за кожного українця, за кожне робоче місце і в освіті, і медицині, і в торгівлі", – написав він.

 

Вирушаємо на Кореччину. Страйк аграріїв, насправді, це боротьба за кожного українця, за кожне робоче місце і в освіті, ...

Опубліковано Юрієм Подорожнієм 29 грудня 2015 р.

 

Нагадаємо, аграрії області  вимагають від Президента не підписувати ухвалений Податковий кодекс та бюджет на 2016 рік, що скасовують спеціальний режим ПДВ для аграрного сектору та відміняють спрощену систему оподаткування. Адже це, за словами сільгоспвиробників, призведе до руйнування галузі і вже спровокувало соціальну та політичну нестабільність в країні. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень