У Дубні назріває бунт проти будівництва гіпермаркету

Протестувати проти нього під міськрадою райцентру Дубно, що на Рівненщині, збираються 10 грудня

Мова йде про будівельний гіпермаркет "Епіцентр". Адже, як повідомила у соцережі Фейсбук дубенчанка Вікторія Шевчук:

На сесії міської ради обтічно згадали про можливе будівництво гіпермаркету «Епіцентр» у Дубні. Чи то лишень чутки, а чи точно скоро на місці колишніх людських клаптиків городів в районі сирзаводу навпроти пожежної частини виросте новий магазин - ще невідомо.Однозначно, що це уже в людей на язиках...

Вікторія Шевчук вважає, що не можна дозволяти будівництво у місті "Епіцентру", власником якого є колишній "регіонал", нардеп Олександр Герега, який голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року.

Окрім цього, повідомляє дубенчанка таке: 

До мене звернулися підприємці, котрих може «задушити» гіпермаркет у місті. Вони планують зібратися біля міськради 10 грудня, аби сказати своє «проти» та навести безліч аргументів, чому на територію Дубна не можна впускати монополіста. Кажуть, що це недобре завершиться не лише для них, а й для цілої громади.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень