У Бреда Пітта новий роман

Про це повідомляють американські ЗМІ

За повідомленнями американських ЗМІ, 54-річний актор серйозно захопився 42-річною Нері Оксман, професором архітектури Массачусетського технологічного інституту, художницею і дизайнером.

Повідомляється, що пара дуже багато часу проводить разом і у них багато спільного. Познайомилися Пітт і Оксман під час спільної роботи над архітектурним проектом (Пітта завжди цікавила архітектура). Втім, як кажуть люди з оточення актора, поки їх пов'язують тільки професійні та дружні відносини. Однак Пітт, за їхніми словами,

дуже зацікавлений у тому, щоб проводити з нею якомога більше часу.

До речі, днями Бред Пітт нарешті домовився з Анджеліною Джолі про умови розлучення. Йому залишилося тільки поставити свій підпис у документах, і він офіційно стане вільним чоловіком.

А от Нері Оксман заміжня. Її чоловік – композитор Освальдо Голіхов.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Теги: Бред Пітт
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень