Маріон Котіяр стала мамою

Актриса, якій приписували роман з Бредом Піттом, народила дитину

41-річна французька актриса Маріон Котіяр народила дівчинку. Батько дитини - актор і режисер Гійом Кане - постійно перебував поруч з Маріон, поки вона була в лікарні.

Вже відомо, що дівчинку назвали Луїзою. І мама, і дитина почуваються добре.

Роман Котіяр і Кане почався 2007 році. У них вже є син Марсель. Офіційно пара свої відношення не оформляла.

Нагадаємо, раніше ходили чутки, що саме через Маріон Котіяр погіршилися стосунки у Бреда Пітта й Анджеліни Джолі, втім, ніякого підтвердження ця інформація не отримала – Котіяр спростувала чутки про роман з Піттом.

Маріон Котіяр відома за ролями у фільмах «Таксі», «Закохайся в мене, якщо наважишся», «Джонні Д.», «Початок», «Шпигуни-союзники» та ін. 2008 року актриса удостоєна премії «Оскар» у номінації «Найкраща акторка» за фільм «Життя у рожевому кольорі», в якому виконала роль Едіт Піаф. Маріон Котіяр стала другою акторкою, якій удалося здобути проемію «Оскар» за роль у фільмі іноземною мовою. Раніше цей рекорд утримувала Софі Лорен, яка отримала «Оскара» 1962 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень