Офіційно: Джордж Клуні стане батьком у червні

Його дружина Амаль вагітна двійнею

Чутки про те, що 55-річний Джордж Клуні вперше стане батьком, з'явилися ще кілька тижнів тому. Сьогодні ж стало офіційно відомо, що зіркова пара дійсно чекає появи на світ двох дітей - і поповнення сімейства очікується вже в червні цього року.

Те, що зовсім скоро Джордж і Амаль Клуні вперше стануть батьками, підтвердила в прямому ефірі The Talk ведуча цього шоу Джулі Чен, яка зв'язалася з актором і заявила, що отримала від зоряної пари офіційне підтвердження.

«Вітаємо Джорджа і Амаль Клуні! Ми отримали підтвердження, що 55-річний актор і його 39-річна дружина чекають двійню. Хочемо повідомити те, що ще ніхто не говорив: діти з'являться на світ в червні ».

Інформацію підтвердив і його близький друг і колега, актор Метт Деймон, який знімався у Клуні минулої осені у фільмі «Субурбікон». В інтерв'ю Entertainment Tonight Метт розповів, що вмовляв Джорджа нікому не розповідати радісну новину:

«Минулої осені я працював разом з Джорджем. Одного разу на знімальному майданчику він відвів мене в сторону і розповів, що вони чекають дитину. Я так за нього зрадів, що аж розплакався. Я запитав, на якому Амаль терміні, і він відповів, що на восьмому тижні. Після цього я переконав Джорджа, щоб він нікому і нічого поки не розповідав і пам'ятав про правило 12 тижнів. Ще через чотири тижні я поцікавився, як справи, і він відповів, що у них все добре».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень