У Байдена підтверджено не один, а два переломи ноги (ФОТО)

Щоправда, «невеликі»

[media=207524]

В оголошеного президента США Джо Байдена підтверджено два невеликих переломи стопи за типом тріщини кістки. Тепер деякий час він буде змушений носити спеціальний коригувальний черевик.

Про це в понеділок, 30 листопада, повідомив телеканал ABC News з посиланням на лікаря Байдена Кевіна О'Коннора.

«Комп'ютерна томографія підтвердила переломи бічної та середньої клиновидних кісток в середній частині стопи», - розповів лікар.

Уточнюється, що демократу діагностували ниткоподібні переломи бічної і середньої клиновидних кісток стопи. Зазначається, що протягом декількох тижнів політик буде змушений ходити в спеціальному черевику.

Байден, начебто, послизнувся й отримав травму ноги під час гри з собакою.

Байден і його дружина Джилл – господарі двох німецьких вівчарок. Мейджора пара взяла в 2018 році в притулку Delaware Humane Association. Іншого вихованця, Чемпа, Байдени придбали десятьма роками раніше у заводчика.

У заяві офісу Байдена кажуть, що інцидент стався в суботу. «З міркувань обережності» 78-річний демократ був оглянутий лікарем в неділю ввечері, пише агентство.

Після події 78-річний політик в супроводі журналістів відвідав лікаря-ортопеда в штаті Делавер, однак самого Байдена репортери не бачили, бо їм не дозволили покинути автобус.

Нагадаємо, вибори президента США відбулися 3 листопада. Згідно з попередніми даними, Байден обігнав чинного президента Дональда Трампа, набравши до 306 вибірників від штатів при необхідних 270.

 

Байден стане найстаршим президентом в разі свого обрання на пост глави держави. Як зазначає видання, до його здоров'я буде прикута увага як його прихильників, так і недоброзичливців.

Раніше повідомлялося, що чинний глава Білого дому Дональд Трамп може оголосити про плани балотуватися в президенти США на другий термін під час інавгурації Джозефа Байдена 20 січня 2021 року.

Допоки ж Трамп побажав Байдену одужання, написавши у Твіттері:

«Скоріше одужуй!»

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень