Трамп проти сатаністів, педофілів та інопланетян: у що вірять прибічники дивного руху «Q» (6 ФОТО/ВІДЕО)

Конспірологічна теорія змови раптом стала популярною в США

[media=201632]

Саме президент Америки, як вірять послідовники цього руху, позбавить планету від поневолення сектою сатаністів-педофілів і зупинить орди холоднокровних інопланетних загарбників.

Про це – у відеоблозі «Великий світ» на 24 каналі.

Натисніть плей для перегляду

Також цій темі сайт 24tv.ua присвятив окрему статтю російською, що її ми подаємо далі у власному – українському перекладі.

ЯК ЗАРОДИЛАСЯ ЦЯ ТЕОРІЯ ЗМОВИ

У 2017 році на одному з інтернет-форумів з'явилося кілька повідомлень від користувача, який ховався за псевдонімом Q. Він запевняв, що має доступ до державної таємниці і попереджав про те, що розгалужена секретна група змовників готує влади спочатку в США, а потім і на всій планеті.

З повідомлень Q випливало, що змовники об'єднані лиховісним таємним культом – усі вони поклоняються сатані і так чи інакше пов'язані з якоюсь всесвітньої мафією педофілів, яка об’єднує: Клінтонів, королівські династії Європи, сметанку шоубізнесу та фінансових кіл.


Анонім запевняв, що на чолі цієї групи сатаністів стоять керівники Демократичної партії США, фінансист Джордж Сорос і представники королівської сім'ї Саудівської Аравії.


Він же писав, що єдиною людиною, здатним протистояти змові, є американський президент Дональд Трамп. Так як саме він стоїть на чолі великої групи патріотів-захисників зоряно-смугастого прапора вітчизни.

Джордж Сорос

Перша перемога над сатаністами, повідомляв Q, була здобута Трампом ще в 2016 році, коли він обійшов на виборах Хілларі Клінтон, яка балотувалася на найвищу посаду в Штатах від демократів.

Не стань тоді Трамп президентом, казало одне з повідомлень, жахлива секта вже підпорядкувала б собі США. Але головна битва ще попереду – в майбутньому саме Трамп представить світу незаперечні свідчення існування секти і відправить під суд Хілларі Клінтон.


Все повинно закінчитися смертним вироком для Клінтон і діяльним каяттям її співучасників – Барака Обами, Білла Гейтса та інших, названих в повідомленнях Q ворогами вільного світу.

Епштейн (крайній праворуч) вважався одним із головних організаторів дозвілля для таємної мережі педофілів

У ЩО ВІРЯТЬ ПОСЛІДОВНИКИ РУХУ «Q»

Дивна, нічим не підтверджена конспірологія, безлічі американців припала до душі. Гарячі шанувальники Трампа щосили вчепилися в дивний розповідь аноніма про таємничі сатаністів.

У США з'явився цілий рух, названий на честь першоджерела цієї історії – Q. Його прихильники наполягають на збереженні Дональда Трампа на вищому посту в США до повного знищення небезпечної секти і наділяють його особливими, прямо-таки релігійними рисами.


У моментально створеній міфології Q, Трампа представлено в якості єдиної людини, здатної протистояти змові. Він – майже що бог чи напівбог, якому самою долею визначено врятувати земні народи від настання царства темряви.

Як це часто буває з релігіями та квазірелігіями, в межах руху Q досить організувалися свої течії.

-  Одні вірить, що Хілларі Клінтон і Барак Обама є главами цієї моторошної секти.
 

- Інші вважають, що видні демократи – лише маріонетки в руках китайських комуністів або багатих арабських монархів.

- Найрадикальніші не сумніваються, що сектою управляє неймовірно древня раса рептилій-дияволопоклонників, яка має намір перетворити всю планету в вівтар, на якому будуть відбуватися безперервні людські жертвоприношення нечистому.

Несподіване самогубство Епштейна, який перебував у в'язниці, підлило оливи в огонь і зіграло на руку тим, хто вірить в конспірологію

Відповідно:

Рептилії-завойовники вміють подорожувати між вимірами, живуть тисячі років, мають незліченні багатства, але чомусь ні на що не здатні без Хілларі Клінтон.


Всі біди Америки – від лісових пожеж до необґрунтованого поліцейського насильства – прихильники Q пояснюють підступами сектантів, спрямованими на розхитування ситуації в країні зсередини для якомога скорішого захоплення влади.

Все це звучить в кращому випадку як сценарій дешевого фантастичного бойовика, в гіршому - як марення божевільного. Але це реалії сучасної політики. У симпатіях до руху Q визнавалися багато республіканських діячів.

Навіть сам Трамп якось називав прихильників нового культу справжніми патріотами і хорошими хлопцями. Рух постійно проводить різного роду акції, на яких найактивніші його учасники викривають демократів, їх реальні прорахунки та уявні злочини.

Військовий має на собі знак Q


СОЦМЕРЕЖІ ВЕДУТЬ ВІЙНУ З ФЕЙКАМИ

Але найпомітнішими прихильни культу «Q» також відомого як «Qanon» є в соцмережах. Вірніше - були помітними. Twitter ще влітку почав вичищати пов'язані з конспірологам сторінки, яких з 2017 року накопичилося кілька тисяч. Вже у жовтні за блокування аккаунтів Q взялися Facebook та Instagram.

Причиною початку війни соцмереж з новим культом стало, м'яко кажучи, некритичне ставлення прихильників Q до інформації. Їх сторінки були сповнені жахливих звинувачень не тільки на адресу якихось інопланетних ящурів, але й цілком конкретних людей.


Через соцмережі зводили наклеп на керівників Демократичної партії, а також розповідали про причетність рядових прихильників демократів до викрадень дітей та інших тяжких злочинів. Природно, без будь-яких доказів.


Як і ведеться в таких випадках ставка робилася не на обґрунтованість та доказовість, а на правдоподібність. Як результат, соцмережі перейшли до роботи за новими правилами, перейнявшись тим, що називається «фейки».

В результаті під роздачу потрапили всі: і теоретики лікування раку гарячою картоплею і прихильники  «Q».


За кілька годин всі сторінки, пов'язані з конспірологами, були видалені без сліду. Тепер прихильниками «Q» не залишиться нічого іншого, як переносити всю свою активність з мережі в реальне життя.

Надії на те, що, опинившись забаненими в фейсбук, солдати антирептілоідної армії заспокояться, майже немає.

Адже для них намічені на 3 листопада вибори президента – це більше, ніж просто голосування.

 

Це один з основних епізодів битви добра і зла.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Костя Культреґер

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень