Водолази США почали огляд акваторії порту Південний для створення бази ВМС України (11 ФОТО)

Underwater Construction Team One (UCT-1)

У порту Південний в Одеській області водолази спеціалізованого підрозділу Військово-морських сил США розпочали огляд гідроспоруд акваторії для створення бази ВМС України.

Про це, як пише NV, повідомляє АрміяInform.

Фахівці спеціалізованого підрозділу ВМС США Underwater Construction Team One (UCT-1) розпочали роботи з підводного огляду та гідрографічних промірів у районі одного з причалів порту Південний, нещодавно переданого для потреб українських Військово-Морських Сил.

Захід, що проводиться у межах програми міжнародного військового співробітництва, має на меті попередню оцінку можливих місць проведення ремонтно-будівельних робіт на причалі.

Як розповів кореспонденту АрміяInform тимчасовий виконувач обов’язків начальника пошуково-рятувальної служби Командування ВМС ЗС України капітан 2 рангу Леонід Бурлака, роботи з підводного обстеження гідроспоруд американські фахівці проводять спільно з українськими колегами-водолазами.

Окрім фактичних результатів, спільне виконання завдань дасть змогу військовослужбовцям обох країн також обмінятися практичним досвідом, ознайомитись з технічним обладнанням для підводних робіт, особливостями організації водолазних робіт.

Водночас американська команда проводить технічне обстеження споруд за допомогою локаторів бокового огляду та гідрографічне обстеження ділянки акваторії.

Результатом цієї роботи стане детальний звіт із висновками, що потрібно зробити для реконструкції та посилення причалу № 29, планування подальших ремонтно-відновлювальних робіт.

Також зазначається, що, крім фактичних результатів, спільне виконання з українськими водолазами завдань дозволить військовослужбовцям обох країн обмінятися практичним досвідом, ознайомитися з технічним обладнанням для підводних робіт і особливостями їх організації.

[media=203424] [media=203426] [media=203419]

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень