Не оголосив про перемогу, лише сказав: «Ми збираємося виграти цю гонку!», - Байден (ФОТО)

Прихильники Трампа готуються до протестів?

Багато прихильників Байдена з нетерпінням очікували, що станом на вечір 06 листопада в США він вийде до людей і оголосить про свою перемогу.

Натомість, як пише «Українська правда», Джо Байден вчора сказав наступне:

«У нас ще немає остаточних підсумків виборів, але цифри говорять нам, що перемога близько. Ми збираємося виграти цю гонку.


Просто подивіться, що змінилося з учорашнього дня. 24 години назад ми відставали в штаті Джорджія, тепер ми попереду, і ми збираємося виграти цей штат. 24 години назад ми відставали в Пенсільванії, і ми збираємося виграти в Пенсільванії.


Ми перемагаємо в Арізоні. Наша перевага в Неваді збільшилася фактично вдвічі. Ми збираємося набрати більше 300 голосів виборників. Підтримка людей дозволить нам виграти цю гонку з явним відривом».

Територія перед Білим Домом сьогодні

Припускається, що Байден був обережним у формулюваннях, зважаючи на протестні настрої, які наростають серед прихильників Дональда Трампа, який прямо заявляє, що в нього «крадуть перемогу на виборах».

Не виключено, що відповідні протестні акції можуть навіть вилитися у своєрідний «Американський майдан», але допоки всі ці протести не виглядають аж надто багаточисельними.

Прихильники Трампа протестують в Пенсильванії

При цьому The Daily Mail передбачає, що попереду нас чекає «75 днів хаосу та заперечень», аж поки Джо Байден не складе присягу.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Теги: ВибориСША
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень