У ЗСУ мобілізуватимуть через Work.ua: як це працюватиме?

Відомо, яких фахівців війська потребують найбільше

В Україні в рамках проєкту «Рекрутинг» Міноборони підписало угоду з компанією Work.ua. Про це повідомили в прес-службі Міноборони.

Work.ua надаватиме послуги в інтересах армії абсолютно безплатно. Про це домовилися заступник Міністерства оборони Наталія Калмикова і співзасновник компанії Артур Міхно.

- Система сучасного підбору кадрів для Збройних Сил України має запрацювати якнайшвидше. Адже війська потребують фахових спеціалістів, а люди мають чітко розуміти, в яку частину і на яку військову спеціальність вони йтимуть, — зазначила Наталія Калмикова.

Компанія Work.ua, буде пропонувати послуги системно і залучати військовозобов'язаних на найрізноманітніші посади, бо армії потрібні й люди з цивільними спеціальностями.

- Сьогодні ЗСУ потребують дуже багато фахівців з цивільними спеціальностями. Це і водії, і слюсарі, і газозварники, і будівельники.

 

Ми хочемо надати можливість підрозділам набирати професійних військовослужбовців, які мають відповідний досвід у цивільному житті.

 

Ця співпраця зробить наше військо набагато ефективнішим, - пояснив керівник Work.ua.

Які вакансії шукають у ЗСУ, найближчим часом можна буде переглянути на сайті - work.ua.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень