У всьому копіює свою матір: дочка Лорак дуже змінилася. Як зараз вона виглядає (ФОТО/ВІДЕО)

Софія копіює не лише її стиль, а й манеру співу

Зрадниця Ані Лорак, яка продовжує заробляти криваві рублі та мовчати про повномасштабну війну рф проти України, показала свою дочку, яка сильно підросла. 11-річна Софія дуже змінилася.

Так, Лорак зняла на відео дочку і показала, як вона разом з нею співає.

Софія змінила зачіску, вона намагається копіювати свою матір.

 

Дівчинка почала робити укладку та освітлила волосся. Також вона почала носити об'ємний одяг, який часто носить і Лорак.

На відео зрадниця і її дочка співали нову пісню. Лорак, попри те, що рф продовжує обстрілювати мирні міста України, і далі намагається заробляти на території країни-агресорки. Вона записує пісні, знімає кліпи з росіянами та наполегливо мовчить про те, що відбувається в її рідній країні.

До слова, Софія спробувала копіювати свою матір навіть у співі. Дівчинка старанно тягнула ноти та повторювала манеру виконання Лорак. 

Відео з дочкою співачка не стала публікувати на сторінці в Instagram, для нього вона «виділила» лише Stories, яка зникає через 24 години. Судячи з усього, зрадниця знає, як користувачі мережі будуть реагувати на її безтурботні відео з дитиною. Адже поки українські діти ховаються від російських ракет і втрачають своїх батьків.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень