Як живе колишній чоловік Ані Лорак: він виявився кращим за зрадницю

Мурат Налчаджиоглу живе у Києві, намагається спілкуватися українською та допомагає ЗСУ

Колишній чоловік зрадниці Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу, який пішов від опальної співачки до візажистки Лілії Реус, виявився кращим за свою колишню. Поки скандальна зірка продовжує витанцьовувати перед росіянами та мовчить про повномасштабну війну, турецький бізнесмен живе в Україні.

— Живе, виявляється, він, у Києві. І є співзасновником турецької косметичної компанії.

 

А ще дуже активно допомагає ЗСУ, — розповів у новому випуску «Слава ПРО» ведучий Слава Дьомін.

Він зазначив, що запрошував колишнього чоловіка Лорак на інтерв'ю. Проте бізнесмен відмовився. Як пожартував Дьомін, Налчаджиоглу точно знає, про що його будуть питати. А говорити про зрадницю Лорак він, ймовірно, не хоче.

Декілька днів тому Налчаджиоглу повідомив, що під час жахливих землетрусів у Туреччині постраждало місто, де він виріс. Туди він направив допомогу. Також бізнесмен розповів, що косметична компанія, співзасновником якої він є, допомагає Збройним Силам України та лікарням, де лікують поранених.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень