«Мені було боляче»: зрадниця Лорак раптово заговорила про війну українською (ФОТО)

Лорак цинічно підіграла російській пропаганді, заговоривши українською про брата під обстрілами

Співачка-зрадниця родом з Буковини Ані Лорак, яка замовчує геноцид українців, у новорічну ніч зателефонувала брату в Україну, де саме відбувалася чергова терористична атака росіян. Почуте з вуст співрозмовника засмутило виконавицю, але не наскільки, щоб розповісти шанувальникам у рф, який кривавий режим вони підтримують.

Натомість Ані Лорак назвала жорстоку, злочинну війну «цією ситуацією». Відповідний допис з'явився на її сторінці в Instagram.

Цікаво, що своє жалісливе повідомлення артистка вперше після 24 лютого 2022 року написала українською мовою, яку пересічні читачі зірки з росії, вочевидь, повністю не зрозуміють.

— Минула ніч для мене – роздвоєність почуттів. Мені було болісно спілкуватися з братом в той час, як він ховався у підвалі з пляшкою Jack Daniels під звуки бомб.

 

Страх, гнів і безсилля від усієї цієї ситуації затьмарили момент, який мав би стати святом, – написала зрадниця України, яка продовжує жити та працювати у рф.

Співачка побажала у 2023 році усім родинам, які розділила війна, зібратися разом. Як і раніше, виконавиця підіграла російській пропаганді, змовчавши про винуватців обстрілів в Україні.

Цікаво, що українськомовний допис не розчулив читачів Ані Лорак з України. Їх розізлило, що артистка чітко не назвала те, що відбувається, війною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень