У Вікіпедії про це не напишуть: несподівані факти з біографії Тіни Кароль (ФОТО/ВІДЕО)

Ці факти мало хто знає

Останнім часом Тіна Кароль намагається дуже зблизитися зі своїми шанувальниками, тому часто виходить у прямі ефіри на своїх каналах у Телеграм та Instagram, де просто розповідає про себе та відповідає на запитання.

Євробачення 2006 та шалений кредит

Так, в одному з ефірів Тіна розвіяла міф про її участь на Євробаченні у 2006 році. Як з’ясувалося, співачка вирушила туди не з власної волі, а після колективного рішення високих начальників у культурі.

Артистка відібрала відповідну пісню, але не мала змоги сама поставити номер.

 

Все суворо контролювалося. Мало того, на Тіну тоді повісили великий кредит, який вона виплачувала протягом кількох років.

Тільки зараз Тіна змогла розповісти про це, коли вона фінансово незалежна.

Усі гонорари на творчість

Більшу частину зароблених грошей співачка витрачає на свою творчість, зокрема на сценічні костюми, цінник яких часом перевищує сотні тисяч гривень.

Для повсякденного життя співачка вибирає якісні, але дуже непомітні речі. Артистка бентежиться, коли її впізнають на вулиці, тому намагається бути непомітною.

Прихильниця йоги

Також стало відомо, що Тіна Кароль – велика прихильниця йоги. Вона почала займатись дуже давно. Нещодавно Тіна Кароль розповіла, що застосовує практику Аштанга – цей стиль йоги – один із найскладніших.

Конфлікт зі Світланою Лободою

Співачка Світлана Лобода, не називаючи імені, побічно натякала, що свою кар’єру в Україні вона завершила через конфлікт із Тіною Кароль.

Після кількох скандальних публікацій та програм на каналі 1+1 артистці довелося виїхати на росію і там будувати свою кар’єру. На це натякала й Ані Лорак.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень