Мустафа Наєм вступився з «Дію», яка не витримала випробування нацвідбором «Євробачення-24»

Стверджує, що проголоcувати захотіло 20 000 000 +

Ліворуч -- найчесніші люди України -- за винятком Фукуями

Мустафа Найєм, намагаючись вигородити «Дію», яка не справилася з обробкою голосів поданих за учасників конкурсу  «Євробачення 2024», стверджує, що понад 20 мільйонів українців кинулися голосувати за своїх улюбленців пізнього вечора, 3 лютого, коли застосунок ім. Федорова такого напливу не витримав і завис.

Найєм, який уже довший час працює на топ-посадах у держсекторі, пише з цього приводу таке:

- Якби в один день всі 20+ млн користувачів «Дії» написали про те, чим вона корисна, не витримав би жоден фейсбук, жодна інша соціальна мережа. Лягли б усі.

 

Але ми так не вміємо. Ми звикли інакше.

 

Довгі роки свого життя я сам провів за умовними барикадами, де критика та прискіпливе ставлення до всього були образом життя та головним професійним інструментом.

 

Утім інша половина мого професійного життя на держслужбі навчила цінувати та підтримувати тих, хто реалізує ідеї, а не лише критикує.

 

Будівництво нового вимагає терпіння, нервів, дисципліни та енергії, на відміну від безтурботного спостерігання та розмов про те, як все має працювати.

 

«Дія» - найкрутіший сервіс для громадян, створений державою за довгі роки. Яким користується багато наших друзів та знайомих. І якою ми всі пишаємось і ставимо у приклад, коли бачимо іноземців.

 

Через «Дію» працює програма «єВідновлення» для власників пошкодженого війною житла. В перші дні запуску тисячі українців подали заявки на грошову допомогу, через що також стався збій системи. Але її виправили і система працює.

 

Тепер сталось «Євробачення», і через велику кількість бажаючих проголосувати система лягла.

 

Так, чорт візьми, буває, коли йде перенавантаження. Це норм.

 

Впевнений, що систему можна ще покращити, і зараз над цим працює ціла купа крутих програмістів, менеджерів та фахівців, довіру та цінність яких намагаються знести у соціальних мережах.

 

Висловлюю підтримку команді «Дії», Міністерство цифрової трансформації України та Михайло Федоров. Тримайтеся, ви робите важливу справу.

 

Давайте цінувати людей, які зробили круту історію. Зупинити, знищити, знести те, що може піти не туди у разі виборів, конкурсів, тощо ми завжди встигнемо.

 

Просто повірте, досвід є))

 

Але «Євробачення» - точно не той камінь на дорозі, який може змінити історію «Дії».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень