У Рівному порахували, скільки сімей не зможуть отримати субсидію через борги

Але вони ще мають шанс претендувати на допомогу

Рівняни до кінця червня мають можливість сплатити борги за комунальні послуги, аби претендувати на субсидію у міжопалювальний період.

За даними департаменту соціального захисту населення, у Рівному 781 сім'я не отримуватимуть субсидію, адже мають борги за комуналку у понад 680 гривень.

При визначенні права на призначення субсидії враховується заборгованість понад три місяці, тобто для призначення субсидії з 01.05.2022 не враховується заборгованість за квітень, березень та лютий. На 01.02.2022 заявники мають розрахуватись за комунальні послуги повністю. 

Загалом перерахунок субсидій відбувається в автоматичному режимі, і в разі відсутності змін у складі домогосподарства, звертатися за перепризначенням допомоги не треба.

Про борги рівнян інформуватиме Департамент соціального захисту населення. Вони мають термін на погашення такої заборгованості до 30.06.2022.

Для продовження субсидії з 01.05.2022 таким громадянам необхідно подати квитанції про сплату заборгованості у визначений термін до філій управління.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень