У Рівному булькають батареї, та чи говорить це про подачу тепла?

Голови ОСББ почали робити те, про що їх просили ще у вересні

Рівняни у соцмережах повідомляють, що почули вдома характерне булькотіння батарей та й цікавляться у Радіо Трек, чи бува не говорить це про початок опалювального сезону.

Але єдине, про що це свідчить, що голови ОСББ таки почали готувати свої будинки до зими, пояснює директор «Рівнетеплоенерго» Олександр Ющук:

- Наповненням внутрішньо будинкових систем опалення займаються голови ОСББ або відповідальні обслуговуючи організації. Можливо, нарешті вони вирішили свій будинок наповнити водою, спустити повітря й бути готовими на старт. Це фактично те, що ми просили голів ОСББ зробити ще до 1 жовтня. Все воно правильно робиться, ну, але з запізненням.

За словами Олександра Ющука тепловики готові до початку опалювального сезону. Втім, поки це не на часі. У Рівному ще не фіксували зниження температури, коли три доби поспіль середньодобова температура не перевищує 8 градусів.

До слова, на вихідні у Рівному прогнозують до 18 тепла. Напередодні ми повідомляли, що опалення з'явиться ймовірно не раніше ніж 4 листопада

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень